Uporabljamo piškotke, da bi vam na naši spletni strani zagotovili najboljšo izkušnjo. Z nadaljevanjem uporabe te strani soglašate z uporabo piškotkov. Naša pravila o uporabi piškotkov
Omogočite uporabo piškotkov, da zagotovite boljšo izkušnjo uporabe spletne strani. Dovoli piškotke Naša pravila o uporabi piškotkov

Obvestilo o zasebnosti

ZASEBNOSTI IN VARSTVO PODATKOV

Podjetje IAMS zasebnost naših uporabnikov, varovanje osebnih podatkov in njihova zaupna obravnava, predstavljajo prioriteto, zato upoštevamo vse zakonske državne in evropske uredbe ter pravila o varovanju podatkov.

Spodaj lahko najdete navedbe vrsti podatkov, ki jih zbiramo in kako jih obravnavamo. Navedeno je tudi katere podatke uporabljamo in v katerih primerih jih posredujemo ali javno delimo.

1. Zbiranje, obdelava in uporaba podatkov

Kot pri večini spletnih strani, lahko tudi našo spletno stran obiskujete, ne da bi nam izdali vašo identiteto ali zaupali kakršne koli podatke. Zbiramo podatke o skupnem številu obiskov, skupnem času obiskov naše spletne strani, obiskanih straneh, ter zbiramo tudi podatke z vašega brskalnika, predvsem vaš IP - naslov ter lastnosti programske in strojne opreme. Ti podatki se združujejo v večje ne poimenovane enote, s katerimi lahko ugotavljamo načine uporabe spletne strani in kako jih je mogoče izboljšati.

Shranjujemo zgolj informacije in osebne podatke (v nadaljevanju imenovani "Podatki"), ki jih posredujete prostovoljno, na primer pri spletnem naročilu, registraciji ali zahteve prek našega spletnega obrazca - to vključuje predvsem vaše ime, naslov in vaš e-mail naslov.

Ko prvič stopite v stik z nami, v podatkovni bazi ustvarimo vaš uporabniški profil. Vsi nadaljnji podatki, ki nam jih boste posredovali kasneje, bodo shranjeni pod ta profil.

V primeru, da boste razkrili podatke drugih oseb, kot so zakonci ali sodelavci, bomo privzeli, da imate za uporabo podatkov potrebna dovoljenja.

Uporabniki mlajši od 18let lahko posredujejo svoje podatke le z dovoljenjem staršev ali zakonitih skrbnikov.

V kolikor ste podatke posredovali le z namenom komunikacije te zagotovo ne bomo posredovali in jih uporabili zgolj za reševanje vaših zahtev in/​ali povpraševanj, kot so na primer podatki o dobavi proizvodov in plačilih ter v druge podobne tehnične namene.

2. Shranjevanje podatkov ؜

Shranjujemo vse Podatke, ki nam jih posredujete, dokler soglasja ne prekličete. Kadarkoli imate pravico zahtevati delen ali popoln izbris podatkov. Zahteve bomo izvedli takoj. Nekatere podatke smo zakonsko dolžni hraniti zato teh podatkov ne brišemo, ampak blokiramo.⁠⁠‍⁡‍⁠

3. Dostop do podatkov

Informacije o vaših shranjenih podatkih lahko prejmete kadar koli, z vloženo pisno zahtevo.

4. Prijava na naš seznam za pošiljanje e-mailov.

Ob prijavi na naš seznam za pošiljanje e-mailov, bomo posredovane podatke s soglasjem, uporabljali za pošiljanje obvestil preko e-mailov. Za oznako vašega e-mail naslova morate navesti svoje ime in priimek. Vse ostale podatke posredujete prostovoljno in nam tako omogočate pošiljati e-maile, ki vam najbolj ustrezajo. Novice Vas bodo seznanile z aktualnimi akcijami, novicami in informacijam o naših izdelkih.

Stalno si prizadevamo za izboljševanje naših storitev. To vključuje analiziranje novic poslanih prek e-mailov, na primer, ali so navedeni e-mail naslovi dejansko dostopni, ali so bile e-novice prebrane, katere spletne povezave v e-novicah so bile uporabljene in ali je prišlo do odgovora oz. odziva.

Podatkov ne bomo posredovali tretjim osebam, ki so zunaj podjetja Spectrum Brands. Naše e-novice lahko kadarkoli odjavite. Odjavite se s klikom na povezavi, ki je navedena v vsakem prejetem mailu poslanem iz naslova
IAMS@eu.spectrumbrands.com

5. Piškotki ؜

Piškotke uporabljamo za pomoč pri obiskih na naših spletnih straneh ter za shranjevanje podatkov v namen trženja in optimizacije. Piškotek je majhna besedilna datoteka, ki ga pošljemo v vaš brskalnik s spletnega serverja in ga shranimo na trdi disk vašega računalnika, kar omogoča prepoznavanje uporabljenega brskalnika. Piškotki, ki jih uporabljamo, ne shranjujejo osebnih podatkov, ampak pomagajo pri ustvarjanju uporabniških profilov s psevdonimom. Ne morejo poškodovati vašega računalniškega sistema.

Uporabo piškotkov kadarkoli lahko izključite tako, da spremenite nastavitve vašega brskalnika. ؜

Izvedeti več o iz pravilnika o piškotkih tukaj
.

6. Posredovanje podatkov tretjim stranem

Podatkov so namenjeni zgolj interni uporabi podjetja Spectrum Brands. Predvsem pa ne prodajamo, ne oddajamo in ne posredujemo vaših Podatkov, razen v primeru, da je takšno razkritje potrebno po zakonu ali kot izrecno opisano spodaj. V primeru, da podizvajalci in zastopniki izvajajo storitve, ki ste jih zahtevali od nas, bodo naši partnerji s podatki ravnali zaupno in v skladu z zakonskimi določili, zgolj v namen izvajanja teh storitev. Poleg tega so z vašimi Podatki dolžni ravnati v skladu s to Politiko zasebnosti in varovanja osebnih podatkov, kot tudi v skladu z ustreznimi zakoni.؜

7. Varnost

Varnost podatkov nam veliko pomeni, zato uporabljamo vse tehnične in organizacijske možnosti za shranjevanje, ki onemogočajo dostop tretji osebi.

Podatki se shranjujejo na strežnikih, ki izpolnjujejo visoke varnostne standarde in so zaščiteni pred dostopom s strani nepooblaščenih oseb in pred zlorabami.

Za dodatne informacije v zvezi z varovanjem podatkov nam pišite na naslov:

Spectrum Brands (UK) Limited

Regent Mill |​ Jelka Street, Failsworth, Manchester |​ M35 0HS |​ Velika Britanija

Telefon: +44 (0) 161 947 3000 | Fax: +44 (0) 161 682 1708

www.eu.spectrumbrands.com

Podjetje številka: 02394603

Registrirana v Angliji in Walesu

Davčna številko GB 532 783 437

© 2016 Spectrum Brands, Inc.